Metalreality Network on rautaista ammattitaitoa

Eteläkarjalainen metalliosaaminen on täynnä huippuosaajia, oman alansa ehdottoman rautaisia ammattilaisia. Yhdessä kehittämällä ja kehittymällä olemme vieläkin enemmän: Metalreality, uudenlainen metallitodellisuus. Yksinkertainen päämäärämme on saada metallialan yrityksille tekijöitä ja osaaville tekijöille töitä. Osaamista ja toimintaa kehittämällä pystymme yhdessä kasvamaan ja myös kasvattamaan alueemme liiketoimintamahdollisuuksia. Tule mukaan.
Yritystä
14
Milj. € liikevaihto
840
Työntekijää
1320
Robottia
20

Etelä-Karjalan alueella sijaitsevien Metalreality Networkin yritysten yhteinen liikevaihto v. 2020 oli yli 840 milj. €. Verkoston yrityksissä työskentelee yli 1320 henkilöä, näistä jatkuvasti kasvava osuus toimii suunnittelutehtävissä. Verkoston yritysten käytössä on yli 20 robottia ja yli 40 CNC-konetta. Suurimmassa osassa yrityksiä on sertifioituja laatujärjestelmiä käytössä.

Verkoston yrityksillä on vankkaa kokemusta vaativien teräsrakenteiden ja prosessilaitteiston suunnittelusta, toimituksista ja asennuksista paperi- ja sellu-, sekä kemianteollisuuteen, varustamo- ja energia-alalle ja konepajateollisuuden muille laitevalmistajille.

Metalrealityyn voivat liittyä kaikki alueella toimivat metalliyritykset. Verkosto on kaikille avoin, myös toimialarajojen ulkopuolelle, mutta keskittyy pääasiassa metalliteollisuuden toimialalle. Välilliset kohderyhmät ovat alan nykyiset ja tulevat opiskelijat sekä paikalliset teollisuuden alihankkijat.

Metalreality Networkin jäsenet