Kuva
Huollon ammattilaiset tarkastelemassa huollettavaa konetta

Viafin Industrial Service Astepa Oy

Olemme teollisuuden kunnossapidon luotettu kumppani ja erikoisosaaja.

Kunnossapitoa laajalla rintamalla

Laadukkaaseen ja paikalliseen palvelutarjontaamme kuuluvat mm. huolto ja kunnossapito, sopimuskunnossapito, asiantuntijapalvelut, asennuspalvelut, koneistus ja laitesiirrot.

Viafin Industrial Service Astepa Oy:llä on käytössä hitsattavien kantavien teräsrakenteiden valmistukseen ja asennukseen vaadittava standardin mukainen CE-merkintä oikeus.

Me panostamme työntekijöiden niin ammatilliseen kuin työturvallisuuskoulutukseenkin, huolehtien myös toimintansa ympäristöystävällisyydestä.

Kuva
Koneistaja sorvin ääressä

Olemme osa Viafin Service -konsernia

Viafin Industrial Service Astepa Oy on vuonna 1994 perustettu kunnossapitoyhtiö, joka sekä korjaa että tarvittaessa rakentaa kokonaan uutta. Se on Partekin Lappeenrannan tehtaiden entinen kone- ja rakennusosasto. Yhtiöittämisen jälkeenkin yritys löytyy vanhalta paikaltaan Lappeenrannasta, Ihalaisen teollisuusalueelta. Nykyään olemme osa Viafin Service -konsernia.

Asiakkainamme ovat suurteollisuuden yrityksiä paperiteollisuudesta kiviteollisuuteen, pk-yrityksiä sekä yksityisiä henkilöitä. Monipuolinen osaaminen ja nopea reagointi ongelmatilanteissa ovat ominaisuuksia, joihin asiakkaamme ovat vuosien varrella oppineet luottamaan.

Kuva
Viafin Industrial Service Astepan hitsaaja työssään