Kuva
kuorma-auto ja perävaunu, joissa nousevat katot

Toplift Finland Oy

Toplift Finland on raskaan kaluston päällirakenteita ja perävaunuja valmistava pitkän linjan yritys Lappeenrannan Joutsenossa. Yritys on käynyt läpi kaksi sukupolvenvaihdosta 70-vuotisen historiansa aikana muuntuen alkuvaiheen korjaamo-huoltamo yrityksestä konepajan kautta nykyiseen muotoonsa, erikoistunutta valmistustoimintaa harjoittavaksi teollisuusyritykseksi.

vuoden historia
70

Työnantajana

Toiminnallemme keskeisiä arvoja ovat kestävät asiakassuhteet ja sitoutuminen kehitystyöhön yhdessä asiakkaidemme ja henkilöstömme kanssa. Pienelle perheyritykselle monitaitoinen ja luotettava henkilöstö on tärkein resurssi, jonka hyvinvointi ja osaaminen on suoraan verrannollinen yrityksen menestykseen ja hyvinvointiin. Tämän hyvin tiedostaen pyrimme mahdollisuuksiemme mukaan palkitsemaan ansaitusta menestyksestä, sekä tarjoamaan henkilöstöllemme hyvät edellytykset kehittyä ja olla osana eteenpäin menevää ja viihtyisää työyhteisöä.
 

Kuva
kuorma-auton perävaunun runko ja työntekijät

Alueellinen yhteistyö

Alueellinen yritysten välinen yhteistyö kaipaa isoa kehitysharppausta Etelä-Karjalassa.

Metallialan yritykset täällä ovat valtaosin pieniä ja paikallisia, ehkä liian pieniä kasvamaan omin resurssein. Voisimme kaikki hyötyä siitä että laajentaisimme näkökenttää omien seinien sisältä yhteistyön mahdollisuuksiin, keskinäiseen sopimuspohjaiseen, pitkäjänteiseen alihankintatoimintaan ilman pelkoa ja kateutta, sekä isojen puutteiden, esim. pintakäsittely-yrityksen investointihankkeen suunnitteluun.

Kuva
kuorma-auto
Tuotteet
Topliftin toiminnasta yli puolet on raskaan liikenteen maantiekuljetuskalustoon liittyvää asiakaskohtaisesti räätälöityä uusien perävaunu- ja päällirakenneyhdistelmien valmistusta ja varustelua, pääasiassa pressukapelleita mm. kappaletavaran ajoon, sekä ketjupurkavia ja seinänousevia perävaunuja ja päällirakenteita hakkeen ja turpeen ajoon.

Pitkälle hiottu palveluprosessimme takaa asiakkaan ajotarpeeseen parhaiten soveltuvan, monipuolisen ja kestävän kalustoratkaisun. Tuotteiden pitkä käyttöikä, helppo huollettavuus ja tunnetut komponentit varmistavat kaluston korkean käyttöasteen.
Toplift on luotettava ja kokenut päällirakennevalmistaja, josta osoituksena on vakiintunut asiakaskunta, monen osalta jo toisessa polvessa. Hyvä nimemme on myös alkanut kiiriä kotinurkkia kauemmaksi tuoden uusia yhteydenottoja ja toimeksiantoja eri puolilta Suomea.
Palvelut
Lähes toisen puolen toiminnasta kattaa raskaan kaluston huolto- ja korjaustoiminta, sekä tunnettujen pitkäaikaisten päämiesten toimittamien laitteiden asennus. Monitaitoisen, kokeneen henkilöstömme osaamiseen kuuluvat niin vaativat hydrauliikkakorjaukset ja säädöt, sähkö- ja pneumatiikkakorjaukset, kuin teräsrakenne ja perävaunujen alustatyötkin. Meillä asiakkaan ongelma tulee ratkaistuksi, yhtään ajoneuvoa ei lähde ulos puolikuntoisena.

Toplift on myös valtuutettu A-jarrukorjaamo, palvelumme kattaa perävaunujen jarrujen huollot, korjaukset ja säätötyöt, sekä jarrusovitukset ATK-avusteisella jarrudynamometrillä.