Kuva
pitkä sylinterimainen vihreäksi maalattu putkilämmönvaihdin pakattuna puualustalle

Refinec Oy

Lämmönsiirtimien ja painesäiliöiden luotettava toimittaja.

Tuotteet ja palvelut

Refinec Oy on suomalainen konepajayritys, joka suunnittelee, mitoittaa, valmistaa ja toimittaa lämmönsiirtimiä, painesäiliöitä, paineettomia säiliöitä sekä muita hitsattuja rakenteita teollisuuden tarpeisiin. Toimitamme laitteet joustavasti nopeillakin toimitusajoilla ja haemme jatkuvasti uusia innovatiivisia ratkaisuja, joilla turvaamme tuotteidemme laadun ja kestävyyden. Palvelumme käsittävät lujuuslaskennan, lämmönsiirtimien mitoituslaskennan ja CAD-suunnittelun.

Kuva
Refinec Oy:n tuotantohalli, jossa on iso säiliö, hybridihitsausasema ja työntekijät

Työnantajana

Olemme luotettava ja joustava yhtiö. Tilaus- ja tarjouskantamme on hyvä, joten töitä riittää. Henkilöstöllä on meillä hyvä olla. Satsaamme työntekijöihin parasta, mitä löytyy. Meidät tunnetaan kovasta ammattitaidosta, hyvästä työilmapiiristä ja kilpailukykyisistä palkoista.

Lue levyseppähitsaaja Petri Kuukan haastattelu.

Kuva
Refinec Oy:n levyseppähitsaaja Petri Kuukka ja hybriidihitsausaseman ohjauspaneeli
Asiakkaidemme toimialoja
Refinec Oy tuottaa insinööripalveluja ja laitevalmistusta mm. seuraaville teollisuuden aloille: petrokemian- ja kemianteollisuus, biopolttoaineet, voimalaitokset, meriteollisuus, paperi- ja selluteollisuus, maakaasu / LNG.
Laatu
Laatu on meille toimintatapa tehdä asiat kerrasta oikein.
Hitsauskokoonpano on erikoisosaamistamme ja hitsauksen laadunhallinta ydinliiketoimintaamme. Investoimme tuotantoon ja laitteisiin. Meillä on alalta pitkä kokemus ja vahva osaaminen. Refinec Oy:n toiminta on sertifioitu ISO 9001:2015 ja ISO 3834-2:2005 mukaisesti.