Kuva
Mies ja robotti

ITA Nordic Oy

Tarjoamme teknisesti vaativia ja laadukkaita koneistettuja tuotteita sekä osakokonaisuuksia kone- ja laitevalmistajille. Panostamme tuotannossamme alan viimeisimpään teknologiaan ja moderniin tehdasautomaatioon, joten tuotantomme on kustannustehokasta ja toimitukset nopeita.

Teknologiaa

Robotiikan avulla huipputarkasti viimeisteltyjä tuotteita voidaan valmistaa tarpeisiisi räätälöiden ja joustavasti. Lämpötilakompensoidut tuotanto- ja mittaustilat varmistavat tuotteidemme tasalaatuisuuden tuhannesosamillin tarkkuudella.

Kuva
aidattuja robottisoluja teollisuushallissa

Asiakkaat

Asiakkaamme ovat omien toimialojensa huipputekijöitä, jotka saavat monipuolisesta erikoisosaamisestamme huomattavaa kilpailuetua. Pystymme poikkeuksetta vastaamaan kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin ja kehitämme omia tuotantoprosessejamme jatkuvasti. Olemme ylivertainen kumppani, jonka kanssa yhteistyö on kustannustehokasta, joustavaa ja vaivatonta.

Kuva
täydet varastohyllyjen rivistöt ja varastorobotti kiskoilla
Asiakkaidemme toimialat
Tuotteitamme käytetään mm. seuraavilla toimialoilla: Kaivosteollisuus, meriteollisuus, metsäkoneteollisuus, prosessiteollisuus, energiateollisuus ja moottoriteollisuus. Olemme toimittaneet laiva- ja offshore-luokiteltuja tuotteita mm. seuraavien luokituslaitosten vaatimusten mukaisesti: ABS, BV, DNV GL, LR, RINA ja RMRS.
Laadunhallinta
DNV GL Business Assurance Oy Ab on sertifioinut SFS-EN ISO 9001:2015 Laatujärjestelmän sekä SFS-EN ISO 14001:2015 Ympäristöjärjestelmän.